Eilinen päivä meni Kestovaippayhdistyksen Turun jaoksen Perheiden Huhtihulinoilla T-talolla. Päivystin Mammakeitaan pöydän takana hoidellen kantoliinojen lainausta. Mukavan suosittu oli tämä palvelu jälleen. Eipä koko päivänä tainnut näkyä kuin 2 rintaroikotinta (aka baby björn tms rintareppu). Jotkut kyllä kantoivat ihan sylissäkin. Liinojen lainaus juontaa juurensa siitä, ettei paikan lattia kuulemma kestäisi suuressa määrin vaunujen renkaiden aiheuttamaa kulutusta (yhden kaksosten kanssa yksin liikenteessä olleen äidin päästimme sisään vaunuilla). Eteisessä oli sitten vaunuparkki ja lainaamomme siinä vieressä.

Välillä tuntui vähän kiristystä mahassa kun avittelin välillä isojakin lapsia kyytiläisiksi. Meni kuitenkin ohi aina pienellä istuskelulla. Viimeisen puolen tunnin aikana tuli sitten yhtäkkiä tosi huono ja vetämätön olo. Kuvittelin sen johtuvan huonosta syömisestä päivän mittaan. Soitin miehen hakemaan minut kotiin, kun hulinat loppuivat. Yritin kotona syödä, muttei maistunut mikään. Lepäilin hetken ja hetken päästä pitikin mennä päästämään varpusparvi pönttöön. Ainon vatsatauti oli ilmeisesti saavuttanut minut. Muutaman ripulikeikan jälkeen tuli sitten oksennuskin.

Aino siis alkoi oksentaa torstaina iltapäivällä tarhassa, josta mies hänet sitten haki, kun minä olin töissä. Oksenteli torstain ja on sittemmin ripuloinut kerran pari päivässä.
Oma olo on nyt jokseenkin rauhoittunut, vähän on maha vielä löysällä ja päätä särkee. Nestettä koitan nauttia, kun eiliseltä jäi varmasti nestehukkaa. Nyt sitten on mies vuoteenomana kun vatsassa kiertää, toistaiseksi vain ripulilla hän.

Että tälläistä sairauskertomusta täältä taas :(

Tässä sitten vielä kuva hulinaostoksista:
1481136.jpg
Vasemmassa yläkulmassa Myllymuksujen PUL-pala, sen alla saman mestan bambujoustofrotee. Ylhäällä keskellä Igu*lee S-koon veloursisätäyttö, alhaalla keskellä Hilivinksis K Neppi. Oikealla vielä kieppi merino Loft-lankaa.