Pitihän sitä vielä tämmöiset surauttaa:
1717155.jpg
Suuren käsityölehden kaavalla kokoa S. Sisäkankaana polyestermokka, katotaan miten sopii vauvan pyllylle. PUL Myllymuksujen valikoimasta poistumassa olevaa kuosia.

Ja tämmöiset oli ihan pakko neuloa:
1717160.jpg
Kerrankin tuli oikeasti S-kokoiset, kun vähensin silmukkamäärää neljällä ohjeen mukaisesta. Puikot 4,5 koko työssä ja hahtuva 2-kertaisena.

Tänään on sitten rv 38+0. Eipä ole merkkejä että tästä oltaisi ihan pian synnyttämään lähdössä, mutta toisaalta eipä ollut Ainostakaan oikein ennakko-oireita.

Ainosta sen verran, että pongasimpa likalta tänään kylvyn jälkeen punkin rintakehältä. Oli niin pikkuinen, ettei se toivottavasti ollut ehtinyt siinä kauaa olemaan. Saumurin kapeakärkisillä pinseteillä sain otteen ja kiskaisin irti. Tietty aikamoinen rimpuilu oli likalla ensalkuun, mutta rauhoittui kuitenkin lopulta. Eikä se lopulta edes kai sattunut. Niin ja tietty olin kaksin likan kanssa just silloin. Miestä olisi muuten voinut odotella kiinnipitoavuksi, mutta likka itse oli kovasti nukkumaan menossa, joten olihan tuo irroitettava ennen sitä.

Punkin irrotuksen jälkeen iltasatu ja likka oli jo sängyssä ja sitten tulee mies kotio ja saman tien hälveni likalta myös väsymys. Tai ainakin uni. Tuolla ne nyt katsovat telkkaa yhdessä.