Klikkasin itseni tuossa veikkaus online-sivustolle. Eteeni hyppäsi ponnahdusikkuna jossa luki näin:

Selainsuositus

Saavuit Veikkauksen verkkopalveluun selaimella, joka ei ole Veikkauksen selainsuosituksessa. Veikkaus Oy on tarkastanut seuraavien selain/käyttöjärjestelmä -yhdistelmien yhteensopivuuden verkkopalvelun kanssa. Parhaimman pelikokemuksen takaamiseksi Veikkaus suosittelee tarkastetun selaimen käyttöä verkkopalvelussa asioimiseen.

Seuraavien selain/käyttöjärjestelmä -yhdistelmien yhteensopivuudessa ei ole havaittu ongelmia, mutta niitä ei ole järjestelmällisesti tarkastettu. Veikkauksen osittain tarkastamat selain/käyttöjärjestelmä -yhdistelmät:

  • Internet Explorer 6 ja Firefox 2.0, Windows 2000
  • Opera 9, Windows XP
  • Firefox 2.0, Linux
  • Firefox 2.0, Mac
  • Internet Explorer 7 ja Firefox 2.0, Windows Vista

Mikäli sinulla ei ole Veikkauksen tarkastamaa selainta, voit ladata sellaisen yllä olevista linkeistä.Veikkaus ei suosittele osittain tarkastettujen selaimien käyttöä, koska niillä ei voida taata verkkopalvelun toimivuutta kaikissa tapauksissa.  

Palvelun käyttö on useimmissa tapauksissa mahdollista osittain tarkastetuilla selaimilla, mutta Veikkaus ei vastaa eikä takaa, että verkkopalvelu toimii näissä tapauksissa täysin odotetulla tavalla.

Voit käyttää myös Veikkauksen verkkopalvelun tekstikäyttöliittymää osoitteessa http://www.veikkaus.fi/text/.

Voit myös testata nykyisen selaimesi ominaisuudet käyttäen alla olevaa linkkiä.
Testisivu

Jos selaimesi sallii evästeet (cookies), voit estää tämän sivun näyttämisen jatkossa laittamalla ruksin oheiseen ruutuun.

Estä sivun näyttäminen jatkossa

Mikä asiasta tekee omituisen, on se että olen tällä selaimella käynyt sivulla monta kertaa ilman ko. huomautusta ja minulla on UUSIN Firefox eli versio 3.0.1 (käyttis windows XP). Veikkaus ei siis ole tietoinen ilmeisesti tästä uusimmasta versiosta.