Käväisin tänään töiden jälkeen pikaisesti Skanssissa ennen kuin hain Juhon.  Kirjakaupasta tarttui mukaan muksuille piirrustusvälineistöä ja Hama-helmi sabluunoja. Sitten suuntasin Lindexille. Ajatuksena oli napata jotain kivaa kevään trendeistä. Sovitinkin iloisen vihreitä housuja, mutta kun kangas ei ollut joustavaa, niin jätin ostamatta. Sen sijaan sovituskopin kautta kotiin päätyi seuraavaa:

Palmikkoneule kevään mallistosta. Todella kevyt päällä ja aika löysä malli, josta johtuen piti ottaa M-koko. Hinta 19,95€

Burgundin väriset vajaamittaiset housut alerekistä. Hinta näkyykin tuossa, ja lähikuvassa tulee värikin paremmin esille.

Sitten tämmöiset vähän ehkä tätimäiset näköiset suorat housut, vyö kuului hintaan (10€). Kiva aleprossa näissäkin. Pitää vielä mallailla korkeilla koroilla, josko niin välttäis lyhentämisen tarpeen.

Tämäkin oli alerekissä, vaikka istuu mielestäni tämän kevään trendeihin kuin nakutettu. Jos muisti pelaa niin tällä oli hintaa 8€.

Sitten vielä vanhempi hankinta:

Aivan ihanan väriset korokepohjaiset korkokengät (harmi vain ei ihan mätsää noihin tämän päivän housuihin). Alkuun tilasin Ellokselta kokoa 39, noh ne olivat aivan liian suuret. Vaihdoin kokoa pienempiin ja sitten menikin varpaista ahtaaksi. Pitkään ne tuossa seisoivat laatikossaan tarkoituksena laittaa ne huutikseen. Tänään sitten ajattelin piruuttani kokeilla näitä uudelleen uusien vaatteiden kanssa ja nyt ei sinänsä varpaita ahdistanut. Mutta mietityttää parin seikan vuoksi, että jätänkö nämä itselle vaiko en.

Syy yksi:

Tuo jalkaholvi näkyy noin. Onko tämä nyt merkki siitä että kenkä on liian pieni vai ei yksinkertaisesti sovi jalalleni.

Syy kaksi:

Varpaiden tyvet näkyvät tuolleen ilkeästi (sori epätarkka kuva). Tähän samat pohdinnat kuin edelliseen kuvaan.

Että tällaista tänne. Muotiin olen hurahtanut.

Niin ja se laihdutusprojekti hiipui sitten lähes alkutekijöihinsä. Anna-lehdestä tuli näytenumero ja siinä Maisa & Kaarina sarjiksessa niin osuvasti todettiin että laihduttaa ja ilahduttaa sanoissa on ihan samat kirjaimet. Päätin siis kuitenkin palata herkkujen tielle. Paino kiikkuu samoissa lukemissa herkuttelusta huolimatta, kun töissä tulee käveltyä ja futistreenit kahdesti viikossa liikuttavat lisää.