Tässä välillä olen ollut harjoittelussa ortopedian poliklinikalla (oli ihan ok, muttei oikein sh:n työtä). Muuten koulunkäynti on aika olematonta, ilmottauduin kevääksi parille vapaasti valittavalle, jotta saan niitä suoritettua tarpeeksi. Saa nähdä miten kielipäähäni uppoaa venäjä :o
Aino se täytti 2 vuotta lokakuun 15. päivä ja alkaa kyllä olla aika uhmis. Tavarat lentelee jos asiat ei mene hänen mielensä mukaan tai sitten kieltäjästä riippuen juostaan kädet ojossa isin tai äidin syliin (siis jos äiti kieltää-> isin syli ja toisinpäin)
282930.jpg
Tässä kuva juuri päikkäreiltään heränneestä päivänsankarista, joka vähän ujostelee kun kaikki katsovat. Piti siis puhaltaa kynttilät ja kun kamerat oli paikalla, niin ei onnistunut. Ajateltiin että no, ei sitten ja puhalsin kynttilät. Hetki muisteltiin miten puhalletaan kuumaan ruokaan ja sytytettiin kynttilät uudelleen ja nyt onnistui puhallus, mutta jäi ikuistamatta kameralla.
Tässä sitten parempi kuva tuosta kakusta
282936.jpg
Tein pyöreän täytekakkupohjan gluteenittomalla ohjeella, valmiin kakun halkaisin keskeltä ja pyöräytin palat toisinpäin, idea tästä ohjeesta   Toiseen väliin laitoin viipaloitua banaania ja toiseen väliin mansikkasurvosta. Kuorrute on kermavaahtoa elintarvikevärillä värjättynä sekä Valion Mansikka vispiä.
Oli hyvä kakku, ei liian makea, muttei mautonkaan. Ja oli siis hyla sekä gluteeniton. 
Että semmoista, katsellaan taas parin kuukauden päästä uutta postausta... ei vaineskaan, yritän ryhdistäytyä tämän suhteen.