Eli привет venäjäksi. Niin, aloitin venäjän alkeiskurssin maanantaina koulussa. Eilen oli toinen kerta. Olemme käyneet läpi venäläiset 33 kirjainta kattavat aakkoset, kaikkine sihinöineen ja suhinoineen, eli ne 7 ässää.
Välillä tuntuu ettei luonnistu kun sanoissa on konsonantteja neljäkin peräkkäin, mutta eiköhän se tästä.
Tänään on ensimmäinen kokoontuminen Liikunta ja työkyky-kurssin parissa. Tänään ei vielä ole liikuntaa, ilmeisesti luentoa liikunnan hyvistä puolista tai jotain ja sitten katsotaan suorituspäiviä.

Onneksi löysin Helsingistä sopivat urheiluliivit, jotta voin lähteä liikkumaan. Olen tässä vilkuillut kuntotalojen hintoja ja aikatauluja, mutta toistaiseksi olen jättänyt menemättä, kun ei tiedä mitä tuolla kurssilla aloitetaan.

Aino on pienessä flunssassa, yskii ja räkä valuu. Vaikka eipä tuo ole moisista moksiskaan. Uusia poskihampaitakin tekee. Tiedän että usein hampaiden tulo tekee nuhaiseksi, mutta tuo yskä ei taida siihen liittyä?

Kylpyhuonettakin meillä laitettiin uuteen uskoon, kun haettiin Hesan reissulla Ikeasta kaappeja. Harmi kun ei ole kuvaa entisestä, mutta voin postata kuvan nykyisestä ilmeestä. 338574.jpg
338578.jpg
Näkyy blogaajakin kameran takaa vähän.
Eiköhän tämä taas riitä tältä erää.

До свидания! eli Näkemiin!