Vapaapäivä koulusta ja sais nukkua, mut Aino oli jälleen eri mieltä. Heräsi ennen seitsemää juuri vähän ennen kuin miekkoseni lähti töihin. Ei siinä auttanut kuin kammeta itsensäkin ylös.

Tänään ajattelin rykäistä itseni käymään Stockan Hulluilla Päivillä. Pitää vaan varustauta oikein, kun siellä ei rattaiden kanssa oikein pääse liikkumaan. Pitää harkita ergoilua. Tulisi samalla vähäsen kuntoiluakin, kun tuota 11 kilon muksua kantaa mukanaan.

*YAWN* haukotus kiskotus

Huomenna olen Ainon kanssa kaksistaan kotosalla (tai sitten jossain muualla) kun miekkoseni lähtee Helsinkiin juomaan olutta ja katsomaan englantilaista futista televisiosta. Siellä siis hänen suosikkijoukkueensa suomen kannattajayhdistyksen tapaaminen. Toivottavasti muistaa pitää hallinnassa juomisensa, kun meille on tulossa sunnuntaina klo 15 ihminen katsomaan mitä meidän takapihalle voisi tehdä.
Kävin napsasemassa pari kuvaa nykytilanteesta. Piti laittamani muistikortti kortinlukijaan, muttei onnistunutkaan, kun oli lukijassa "kamman"piikit vääntyneet. Eräs nuori neiti taannoin koitti syöttää värikynää kortinlukijalle. No onneksi sain piikit väänneltyä suoraan ja kortin paikalleen lukijaan.482302.jpg
482305.jpg
Tämmöiseltä näyttää piha tällä hetkellä. Vähän kuurassa, kun yöllä on taas ollut pakkasta. Katsellaan millaista suunnitelmaa saadaan sunnuntaina aikaiseksi.