Ensin pieni ärrinmurrin tähän alkuun... Olin jo melkein kirjoittanut tämän kertaalleen kun Aino tulee ja painaa hiirestä edellinen sivu-nappulaa pari kertaa... sinne meni kirjoitus.

Käytiin tosiaan Tivoli Sariolassa Ainon kanssa tänään. Kulutettiin aikaa ennen kauden avaus futismatsia. Tivoli kun sattui olemaan futisstadionin parkkipaikalla.
Ensin tarjosin arkajalka-Ainolle pomppulinnaa, ajatellen että tuo sängyssä ja sohvalla pomppija tykkäisi moisesta. No arkuus iski, eikä pomppinut kuin vähäsen jos pidin käsistä kiinni. Tässä kuva kun Aino tiirailee muita pomppijoita:535818.jpg

Sitten mentiin onkimaan kaloja magneettiongella, palkinnoksi sai pienen tamburiinin.
Sitten näytti likka vähän "heräävän" tivolimaailmaan. Halusi karuselliin. Arkuutta epäillen menin itse mukaan, istuttiin parihevosten selkään (tämä semmoinen pieni lasten karuselli vanerista tehdyillä istuimilla)
Tässä kuva jonka sain napattua liikkuvassa karusellissa.535893.jpg
Metka virne likalla. Itsellä meinasi alkaa päässä pyörryttämään jos liiaksi katseli karusellin sisään, parempi oli pitää katse suunnattuna ulos päin.
Sitten piti päästä viereiseen vähän hurjempaan laitteeseen. Lasten "mustekala" tai miksi sitä kutsuisi. Eläinhahmoja ja autoja varsien päässä ja pyöriessään nousivat ja laskivat. Aino meni toisen suunnilleen saman ikäisen tytön kanssa lohikäärmeen kyytiin. Hyvä että heitä oli siinä kaksi, niin ainakin Aino viihtyi paremmin ja turvavyökin vaikutti kireämmältä noin. Tähän laitteeseen ei siis ollut äidillä asiaa mukaan.535895.jpg
Kuvassa laite ei ole vielä vauhdissa. Olisin napsinut enemmänkin kuvia, mutta alkoi kamerasta akut loppumaan. (tarkistin vielä kotoa lähtiessä, eikä silloin vilkuttanut vähäistä virtaa, mutta tuolla ekan kuvan jälkeen aloitti...)

Futispelissä juoksutettiin äitiä taas pari kertaa turhaan vessaan pissalle, meni itseltä pätkiä pelistä sivu suun sen takia. Aika mitään sanomaton oli kauden avauspeli. Tamburiinia Aino kyllä paukutti kivasti oikeissa paikoissa.