Ei sovi työnteko ja blogaus yhteen, ei jaksa kirjoittaa, kun työt vie kaikki mehut. Olen nyt töissä pienellä hoivaosastolla jossa on potilaita 26. Työ on toistaiseksi ollut sopivan tahtista, ei ole ollut kiire. Arki-aamuissa kyllä pari reipasta opiskelijaa nopeuttaa aamutoimien tekemistä, mutta uskon ettei tilanne ole kovin paljon kiireisempi heidän harjoittelunsa loputtuakaan. Osastolla on aika vähän syötettäviä.

Työt tuolla alkoi kyllä aika rankasti: heti ensimmäisenä päivänä menehtyi yksi potilas, ja kun olin ainoana sairaanhoitajana vuorossa, lankesi omaisille ilmoittaminen minulle. En ollut ikinä ennen ollut kertomassa omaisen kuolemasta, murruin puhelimessa itsekin, vaikken ehtinyt käytännössä ollenkaan hoitaa tätä menehtynyttä.

Viikonlopun loppua tässä elellään, Aino palasi mökiltä jokunen tunti sitten, oli siellä perjantaista tähän päivään mummin ja papan kanssa. Miehen kanssa käytiin eilen erotiikkamessuilla ja syömässä myöhäis-illallinen ravintolassa manner-eurooppalaiseen tapaan. Olimme Cantina Aztecassa ja oli kerrassaan mahtavaa ruokaa! Suosittelen!!