Rakenneultrasta kotiuduttu. Pääpiirteissään kaikki ihan kunnossa, istukka oli noussut hyvin pois kohdunsuulta, mutta on tietysti edelleen tuossa etuseinässä. Tyyppi meni vähän anturia karkuun kun pään mittoja koitettiin mitata, oli pää alaspäin ja mulla vähän liian tyhjä rakko. Mittailtiin siinä sitten muita mittoja ja se pään myöhemmin. Pää oli kovin pyöreä ja kooltaan vähän viikkoihin nähden suuri. Reisiluun mitasta tuli taas 3 päivää enemmän kuin rv:t olisi. Rakenteet muuten ihan ok, mutta munuaisaltaat oli just vähän liian laajat, joten ne kontrolloisaan uudella ultralla noin rv30. Niin ja syke oli 129. Ainon kommetti jumpsutukseen oli "Juna" Laughing (aivan kuten äitiysneuvolassa mukana ollessaan)

Sitten ruvettiin kurkkimaan josko sukupuoli näkyisi. Ultraajan kokeneelle silmälle näkyi ilmeisesti kovinkin selvästi, mutta niin tarkkaa kuvaa että me olisimme sen nähneet ei saatu ruudulle. Kertoi kuitenkin että killuttimia siellä jalkovälissä olisi Sydän . Ja jatkoi tähän että nuo munuaisaltaan "ongelmat" on poikasikiöillä aika tavallisia, kun virtsatiet ovat ahtaampia.

Että tälläistä, mun aavistus joka tuli kun np-ultrassa jo oli reisiluu niin pitkä viikkoihin nähden, piti paikkansa. Eli aavistelin sitä poikaa jo silloin. Very Happy