Olen tänään noin puolesta päivästä tuohon noin puoli yhdeksään ommellut. Toki välillä piti syödä ja käydä lukuisia kertoja vessassa. Ja tässä tuloksia:
1366897.jpg
Pinon pohjalta valmistui siteitä. Näissä on kahden bambun välissä 2 imukerrosta bambua ja PUL. Housuja vasten tuleva kangas on nurja puoli ulospäin, jos vaikka siitä tulisi kitkaa pitämään siteen paikoillaan. Ja kuten kuva näyttää, nepparit vielä puuttuu.

1366987.jpg
Sitten kaksi täysbambuista sisätäyttövaippaa, kokoa S. Testasin että tuohon ottaa näpsy kiinni, joten jätin tarrat laittamatta. Olisi ollut sääli kangistaa noin notkea kangas tarranauhalla.

1366995.jpg
Ja sitten ne liivinsuojat. Tuo yksi pari jäi vaille PULia, kun jämäpalat loppuivat kesken, niissä on kuitenkin 3 kerrosta tuota vihreää bambua. Muissa on vaihtelevasti 2 tai 3 kerrosta bambua ja tuo PUL.

Sitten kaiken kruununa se jonka ompeluun meni enin osa päivästä:
1367017.jpg
Suuren käsityölehden 1/2008 ohjeella tehty puku. Nimiäisjuhlaan olisi tuollainen tarkoitus pukea vauvalle. Pieni moka oli käynyt leikkuu vaiheessa, olin leikannut etukappaleen väärinpäin. Valmiista vaatteesta sitä ei kyllä näe.