Tyypin munuaisaltaita käytiin kurkkimassa ja kutistuneet ovat, ei löytänyt lääkäri kuin toisesta ihan pienen 5,7mm pyelectasian (tää vissiin tarkoittaa sitä laajentumaa). 5 vkoa sitten oli 6,9mm. Viikkoihin nähden fysiologinen kooltaan. Ei siis mitään hämminkiä niissä. Very Happy
Painoarvio kaikista mitoista runsas 2,6kg, BM ja AC pohjalta jopa 2,9kg. Napavirtaukset hyvät, syke 143x/min. Ultrassa kohdunkaulaa 4cm Shocked

Nopean sisätutkimuksen teki: kohdunsuu suljettu ja täysimittainen, hieman pehmentynyt. Lantion koitti samalla ja se ok. Vissiin viittasi siihen että mahtuu isompikin mukelo sieltä ulos.

Synnytystä odotellessa normit neuvolaseurannat. Olin kyllä itse vilaukselta näkevinäni jotain tyypin jalkovälissä, mutta tuo lekuri heilutteli sitä ultra-anturia siihen tahtiin että oli tosiaan vaan vilaus, enkä viitsinyt alkaa kyselemään.
Toivottavasti tuo täysimittainen kohdunkaula ei tarkoita pahasti yliaikaisuutta. Tahdon tämän heinäkuun aikana ulos, kun ukkokin on lomalla valmiiksi.

Nyt ollaan juhannuksen vietossa Loimaalla, kohta puoleen pitäisi alkaa saunan lämmitys. Uimaankin pääsee joko luonnonveteen taikka matalaan uima-altaaseen.