Vaikka hiljaista täällä onkin ollut. Mökillä on tullut oltua ja muutoin poissa koneelta.
Tänään oli neuvolapäivä taas vaihteeksi, tämmöiset neuvolakuulumiset:
Paino 79,8kg (+ 1100g/vko), turvotus +/-, rr 118/82, pissassa valkkarit haalealla plussalla. Sf-mitta 34cm (+2cm/vko). Sikiön syke tasainen 136.
Ensi viikolle aika neuvolaan lasketulle päivälle (23.7.) ja vihdoin olisi taas oma terkka paikalla.

Pienestä vaivanneesta päänsärystä mainitsin, mutta kun kerroin sen olevan koko pään alueen särkyä, niin terkka kysyi niskajumista. Eli ei liene mitään myrkytystä olevan tulossa mulle, kun verenpaine oli suht normi lukemissa eikä niitä valkuaisia ollut tuon enempää. Kuulemma nousevat sitten nopeasti raskausmyrkytyksessä. Pissanäyte pitää aamulla kuitenkin kiikuttaa labraan, jotta katsovat tarkemmin, ettei ole tulehdusta tms. Tästä syystä jäin nyt sitten yksin kaupunkiin, kun mies lähti takaisin mökille aittatyömaalle.

Kaiken muun lisäksi mulla on joku nuhan tapainen vaivanani, siitepölyistä ei pitäisi johtua, kun en ole allerginen ikinä ollut, mutta mistäs sitä tietää mitä herkkyyksiä kroppa keksii raskauden aikana...


Että sellaista. Selailen tässä postissa tullutta netAnttilan kuvastoa ja olla möllötän. Tyyppi mahassa myllää välillä ja kun ei myllää, niin kohtu treenaa (ei satu).