tästä tullee pitkänpuoleinen postaus...

Lokakuun alussa hankittiin akvaario jonne ensimmäiset kalat muuttivat sopivasti Ainon synttäreiden alla.

Allasta asuttaa tällä hetkellä 10kpl kardinaalitetraa (Ainon synttärikalat, halusi sinipunaisia kaloja), 5kpl ruusutetraa, 1 taistelukalauros sekä 1 partamonni (sukupuolesta ei tietoa). Niin ja allas on ~100-litrainen.

 

Sitten ne Ainon synttärit. Jotenkin kuvaus unohtui, kun oli niin paljon vieraita kestittävänä. Ensin tuli muutama tarhakaveri ja pihan kaverit kutsuttiin samaan aikaan. Sitten alkoi tulla mammiskavereita sekä sukulaisia illan päätteeksi. Tässä nyt ne muutamat hassut otokset synttäreiltä:

Kakku juuri koristeltuna. Tähän ei kynttilöitä laitettu kakun hankalan muodon vuoksi. Kakkupohjan tein Tupperwaren kukan tms. malliseen silikonivuokaan ja pieneen rengasvuokaan ja kokosin päällekäin. Täytteenä omatekoista omenahilloketta ja mansikkasurvosta sekä kermavaahtoa.

Tyttöjen asuista ja kakusta voinee päätellä että oli prinsessa-teema

Lahjaksi tuli aika monta Barbie-nukkea lisää sekä hiukan legoja ja Hello Kitty konditoria-mininukkekoti.

Sikainfuenssaa ei olla sentään saatu, mutta jonkinmoista nuhaa ja köhää on koko ajan jollakulla, pahiten ehkä Juholla ja minulla. Juho sai sentään sikaa vastaan piikin.

Noh, ei tästä nyt tullutkaan kovin pitkä tarina, taisi ajatus katketa kirjoittajalla... Kiva olisi nähdä kommenttilootassa merkkiä siitä moniko tätä blogia oikeasti lukee.