Tein jo kerran aiemmin Ainolle barbin vaatteille rekin pahvipäädyillä, mutta sen rakenne ei kestänyt. Ajatuksissa virisi suunnitelma hyödyntää tyhjiä wc-paperirullia.

Niinpä teippasin kolme hylsyä päällekäin (edellinen rekki oli myös liian matala osalle prinsessamekoista), sitten reiät tangolle joka on kaksi varrastikkua toisiinsa teipattuna. Näytti ihan kivalta, mutta kun vaatteita laitettiin roikkumaan, niin pian huomattiin että rakenteeseen tuli liikaa vääntöä ja rekki kaatui. Sitten lisäsin alas kolme tikkua lisää ikäänkuin kenkätasoksi. Vääntö hävisi, mutta pohjan pinta-ala oli vielä vähän liian pieni joten rekki oli yhä kiikkerä. Siispä vielä yksi hylsy halki ja puolikkaisiin reiät tolpille. Vähän liimaa ja liiman kuivuttua pintaan vähän lahjapaperia sekä tussilla väritystä ja tässä tulos:

Siinä sitten miettimään, miten ja mistä kehittäisin muitakin kalusteita barbeille. Silmiini osui pala vaahtomuovia (Ainon äitiyspakkauslaatikon patja) ja siitä sain ajatuksen sohvasta. Yksi nukke käteen mallaamaan vähän kokoa ja eikun leikkaamaan.

Vähän jänskätti että totteleeko vaahtomuovi erikeeperiä, mutta yön kuivumisen jälkeen oli ihan riittävän hyvin kiinni osat toisissaan:

Sitten operaatio päällystys. Erinäisiin ompeluksiin olen jo käyttänyt paloja vanhasta polyestersatiinisesta helmalakanasta, kun se ei toiminut meidän sängyssä (liukui petari pois paikoiltaan ihan holtittomasti sen kanssa). Niinpä siitä nappasin palan tätäkin varten. Osin liimasin ja osin ompelin kankaan sohvan päälle. Ja tämmöinen tuli:

 

Ai niin, oltiin Jussin kanssa kaksistaan viihteellä pitkästä aikaa, lapset Jussin vanhemmilla. Darudea oltiin katsomassa börsissä ja siellä oltiinkin tappiin asti, kun aika kului siivillä "takahuoneessa"...