Eli Juho on jättänyt rinnalla käymisen. Johan ehti reilun 2v4kk sitä tehdä. Pitkään oli enää pikaiset aamuimut jäljellä ja nyt ei kaipaa enää sitäkään. 

Jussin kanssa tuossa tehtiin viikon mittainen Englannin reissu ihan kaksistaan. Lentoyhtiöstä johtuen matkaan lähdettiin jouluaattoiltana ja kotiin palattiin uudenvuodenaattoiltana. Matkakohteina Manchester ja Liverpool. Molemmissa kaupungeissa käytiin katsomassa Valioliigan ottelu. Tapaninpäivänä Manchester United- Sunderland ja 29.12. vuorossa oli Liverpool FC- Wolverhampton Wanderers.

Kuvia picasakansiossa

 

Manchester & Liverpool 2010

 

Ikävin tuliainen reissusta oli flunssa jota tässä poden. Reissun päällä jo alkoi keuhkoputkia "vihloa" ja kotiin päästyä alkoi nuhakin.

Hirveästi käveltiin reissussa ja vasen lonkka vihoittelee asiasta vieläkin. Niin ja MINÄ join useamman (puolikkaan) tuopillisen olutta!!! Uppoo näemmä minuunkin kun ei ole suomalaista peruslageria. Draught eli Guinness menee joten kuten, mutta bitter ja ale sitten jo ihan hyvin. Tästä huolimatta tuntui kivalta kun viimeisenä iltana pubista löytyi Kopparbergin päärynäsiideriä .