Vähän on tullut kirjoitustaukoa, vai onkohan tuo "vähän" aika lailla väärä sana tähän kohtaan...

Mitäs mitäs, kaikenlaista on tapahtunut sittemmin. Aloitin työt kotihoidon sairaanhoitajana 14.2. ja siinä kai suurin syy entistäkin hiljaisemmalle päivitystahdille. Juho aloitti yksityisellä perhepäivähoitajalla tuolloin helmikuussa, kun se oli ainut paikka minne pääsi lyhyellä varoitusajalla. Mulla oli tyyliin 2 vko aikaa järjestää hoitopaikka  . Pph oli varsin mukava, kaksikielinen (englanti-suomi), joten Juho sai samalla vähän kielikylpyä. Hoito pph:lla kesti vain kesäkuun loppuun, koska otin Juholle päiväkotipaikan samasta tarhasta jossa Aino oli ollut. Juho aloitti päiväkodissa 1.8. eli samana päivänä kun täytti 3 vuotta. Yli kolmevuotiaan hoito yksityisellä perhepäivähoitajalla olisi ollut kalliimpaa kuin kunnallinen päivähoito, joten siksi näin. Ja toinen syy oli että pph oli varissuolla, kun päiväkoti on laukkavuoressa. Laukkavuori sopii paremmin aamun työmatkan varrelle. Varissuolle piti ajaa aina vähän matkaa "poispäin" työmatkaan nähden.

Heinäkuun oli molemmat lapset koko kuukauden kotona, tai siis poissa hoidosta. Kotona ei oltu koko kuukautta, vaan koko perhe kävi heinäkuun alussa Lontoossa. Oli vielä appivanhemmat mukana lapsenvahteina, kun Jussin kanssa mentiin Wembleylle konserttiin. Käytiin Lontoon eläintarha ja London Eye läpi.

Talossa ollaan nyt sitten asuttu vuosi. Ulkomaalaus suoritettiin heinäkuussa, hommattiin firma tekemään se. Virolaisia oli maalaripojat ja ihan hyvää jälkeä tekivät. Nyt on sitten mahdollisesti vielä keittiöremppa edessä tänä vuonna, kun alkoi ärsyttää huonosti käyvät kaapinovet tai mikä pahempaa putoilevat kaapinovet. Yhdestä yläkaapista jäi käytännössäkatsoen ovi käteen Jussilla tässä taannoin. Toinen sarana petti ja ovi jäi roikkumaan yläsaranansa varaan. Pakkohan siinä oli sitten koko ovi poistaa. Tänään tulee Puustelli mitoittamaan ja suunnittelemaan, perjantaina Isku-keittiöt ja Moderno kävi jo aiemmin. Modernolla olisi jo suunnitelmat tehtynä ja läpikäyntiä varten ollaan aikaa sovittu.

Että semmoista.