Yritetääs taas, kolmas kerta jos vaikka sanoisi toden, nyt otan kyllä tekstin talteen ennen julkaisuyritystä, ettei taas häviä kuin tuhka tuuleen.

 

Keittiöremppa olisi siis edessä vielä tämän vuoden puolella. Tarkoitus oli odottaa sen kanssa parikin vuotta, mutta meni hermot rikkinäisiin saranoihin ja huonosti liikkuviin laatikoihin. Nyt sitten haettiin tarjoukset kolmesta paikasta, Puustellilta, Isku-keittiöiltä ja Modernolta. Näistä voiton vei Puustelli. Homma etenee nyt sitten jo vauhdilla niin että ensi viikolla (vko 40) tekee Puustellin edustajat tarkistusmittaukset ja sitten odotellaan 6 viikkoa kunnes kalusteet toimitetaan. Sen 6 viikon aikana pitäisi pitkälti vanha keittiö purkaa, jotta uudet rungot voisi kantaa sitten suurin piirtein omille paikoilleen.

Tässä suunnitelmasta kuvat jotka saimme itsellemme tulosteina.

Keittiöön tulee tuollainen "niemeke", kun haaveiltiin saarekkeesta, mutta tila ei antanut myöden sille. Induktiokeittotaso on sijoitettuna niemekkeen keskelle, sen yläpuolella katosta riippuva huippuimuri liesikupu. Astianpesukone vaihtuu uuteen jossa on nykyistä paremmat korit ja tämä uusi piiloutuu kalustelevyn taakse. Uuni on korotettuna ja on kiertoilmauuni integroidulla paistomittarilla. Kaikki mainitut laitteet ovat merkiltään AEG. Kylmälaitteiksi jäävät toistaiseksi vanhat, kun niillä ei ole kauheasti vielä ikää. Massiivipuurungot, maalatut MDF-ovet ja kivijäljitelmää olevat laminaattitasot. Yleisväritys tuollainen beige. Lattiaan tulee Marmoleum click-linoleum laatat. Suunnitelmassa ei ole vielä huomioitu lattian tulevaa väriä. Tullee olemaan kaksivärinen värimaailmaan sopiva, mutta laattojen rytmitystä ei ole vielä päätetty.